Руският президент Владимир Путин изпрати един от най-силните си критици

...
Руският президент Владимир Путин изпрати един от най-силните си критици
Коментари Харесай

Екипът на Навални готви протести в цял свят. Демонстрации и у нас...

Руският президент Владимир Путин изпрати един от най-силните си критици в арктическа затворническа колония, с цел да заглуши гласа му, сподели екипът на Навални.

 

" Не оставяйте Путин да завоюва ", написа нощес основният му пълководец Леонид Волков в канала си в " Телеграм ".

Демонстрации са планувани единствено в чужбина, защото съветските управляващи потискат грубо инакомислещите в страната. Очаква се деянията да са най-вече в Германия, където уредници чакат шествия в към 10 града, измежду които Франкфурт, Берлин, Хамбург, Мюнхен, Кьолн и Щутгарт.

 

Други страни, в които все още е доказано, че ще има митинги са Австралия, Аржентина, Армения, Белгия, Бразилия, Великоритания, Грузия, Дания, Израел, Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Литва, Мексико, Нидерландия, Нова Зеландия, Полша, Португалия, Съединени американски щати, Финландия, Франция, Черна гора, Швейцария, Швеция, Естония.

 

Протести ще има още и у нас. те са оповестени за 21 януари от 14:00 часа в четири български града. Това са Бургас - при Паметника на Альоша, Варна - на централния вход на Морска градина, в Русе - наоколо до Община Русе (пл. Свобода, 6) и София - на пешеходната част на бул. " Витоша ".

Навални от декември се намира в, северно от Северния полярен кръг в сибирския Ямало-Ненецки окръг.

 

Вчера екипът му заяви в обществените мрежи, че Навални е бил наказан на още седем дни в пандиза. Причината е, че той е отказал " да се показа " по отговарящ метод пред затворническия личен състав.

 

Навални има присъда от 19 години затвор по обвинявания в екстремизъм.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР