Руският президент Владимир Путин е забранил на дъщеря си д-р

...
Руският президент Владимир Путин е забранил на дъщеря си д-р
Коментари Харесай

Путин забранил на дъщеря си Мария да пътува в чужбина, опасявал се да не избяга

Руският президент Владимир Путин е забранил на щерка си доктор Мария Воронцова да пътува в чужбина за 37-ия си рожден ден идната седмица поради опасения, че тя няма да се върне. Това оповестява " Дейли мейл ", като се базира на източници от Москва.

Д-р Мария Воронцова, която е специалист по редки генетични болести при децата, възнамерявала да пътува до другарска на Русия страна за почивка на тропически плаж дружно с новия си сътрудник - 33-годишния Евгений Нагорни, с който живее, откакто се раздели със брачна половинка си - холандеца Йорит Фаасен, наследник на полковник от НАТО.

Путин дал отговор с безапелационен отвод и наредил засилена защита на Мария, настояват съветските източници на изданието.

Според тях Мария, която е по-голямата от двете дъщери на Путин (другата - Мария, е на 36 г.) не възнамерявала да се връща в Русия.

И двете дъщери на Путин попаднаха под ударите на западните наказания поради връзката си с съветския президент. Мария има 8-годишен наследник от някогашния си брачен партньор Йорит Фаасен.

В момента тя не може да пътува в западните страни, само че преди този момент постоянно е пътувала там, отбелязва изданието.

Според фотоси в медиите Мария се е срещнала с Нагорни на сватбата на свои другари - лекари през 2019 година покрай Салерно, Италия. На тях личало, че тя е бременна.

Мария е щерка на Путин от брака с някогашната му жена Людмила, с която той се разведе през 2012 година

Родена, до момента в който сегашният президент е бил шпионин от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), Мария е водещ откривател в Националния медицински проучвателен център по ендокринология към Министерството на здравеопазването на Русия.

През последните 20 години Владимир Путин държи настойчиво на мрачно живота на дъщерите си и постоянно е подчертавал, че персоналният му живот не предстои на обществено разискване.

В рядко признание на годишната си конференция той сподели, че и двете му дъщери Катя и Маша живеят в Русия, учили са в Русия и в никакъв случай не са живели дълготрайно време в чужбина.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР