Руският президент Владимир Путин е убеден, че страната му ще

...
Руският президент Владимир Путин е убеден, че страната му ще
Коментари Харесай

Путин е уверен в победата срещу “нацистите и Европа, която е под петата на американците”

Руският президент Владимир Путин е уверен, че страната му ще завоюва войната в Украйна. Той е декларирал това свое увещание по време на среща с водача на комунистическата партия (КПРФ) Генадий Зюганов.

“Ние сме длъжни да победим и ще победим ”, съобщи той в понеделник в диалога си със Зюганов, който приказва за “борбата против нацистите и Европа, която е под петата на американците “. В отговор Путин се съгласи с него. “Така ще бъде “, уверен е президентът, представен от “Фокус ”.

Президентът поддържа и другата теза на Зюганов, която касае идеологическата борба сред Русия и Запада. “Работата с възпитаници и учители е извънредно значима. Много мозъци бяха промити там поради тази мръсна нацистка агитация “, оплака се водачът на комунистическата партия, говорейки за децата в Донбас. “Да “, удостовери Путин в отговор.

Според Зюганов “борбата против нацистите, фашистите през днешния ден придобива решаващо значение ”. “20 години съм работил в Съвета на Европа, в никакъв случай не съм си представял, че Европа може да попадне толкоз доста под петата на американците. И те просто станаха нагли ”, счита политикът.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР