Руският президент Владимир Путин е психически и физически болен. Освен

...
Руският президент Владимир Путин е психически и физически болен. Освен
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: Путин е тежко болен, страда и от шизофрения

Руският президент Владимир Путин е душевен и физически болен. Освен това демонстрира признаци на шизофрения. Това съобщи в изявление за РБК-Украйна представителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Вадим Скибицки.

„ Този човек е болен в три посоки: морално, шизофреник и физически болен. Ще забележим първо какво ще надделее ", сподели Скибицки. Според него информацията за здравословното положение на Путин се крие от режима в Кремъл.

„ Здравословното му положение е тежко. Но Путин ще се бори до края на дните си. Няма да спре и да се откаже. Грешка е да се счита, че здравето му ще повлияе на хода на войната “, сподели представителят на украинското разузнаване. През последните седмици се усилиха слуховете за влошеното здраве на съветския президент, който на 24 февруари стартира пълномащабна непредизвикана война против Украйна. Твърди се даже от източници, близки до Кремъл, че Путин е болен от рак.

Междувременно Иван Варченко, специалист по въпросите на сигурността, сподели в ефира на канала „ FreeДом “, че за идеолозите на съветската експанзия става все по-трудно да намират думи и изрази, с цел да обяснят на своето население какво тъкмо прави съветското военно командване в Украйна. „ Те (руснаците) са считали, че няма да има 31-ва годишнина от независимостта на Украйна. Но съветските нашественици не съумяха да създадат това нито в първите дни, нито в първите месеци, нито за шест месеца “, съобщи той, визирайки несполучливия блицкриг на съветската войска да превземе Киев. „ Безаналоговата “ войска на Путин планираше да превземе Киев за три дни, само че беше разгромена в Киевска област и избяга назад към федерацията. След това окупаторите се прегрупираха и концентрираха нападенията си на изток и на юг в Украйна./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР