Руският президент Владимир Путин е на посещение в Италия. Той

...
Руският президент Владимир Путин е на посещение в Италия. Той
Коментари Харесай

Владимир Путин пристигна на посещение в Италия

Руският президент Владимир Путин е на посещаване в Италия. Той ще беседва с президента и премиера на страната и ще бъде признат на визита от папа Франциск.

Местните управляващи и полицията затвориха пътища и огромни зони в центъра на Рим преди визитата на Владимир Путин. Достъпът на коли до централната част на италианската столица е неразрешен.

Работната стратегия на Путин стартира тази заран и се чака да завърши към 22 ч. Тя включва диалози с сътрудника му Серджо Матарела и министър-председателя Джузепе Конте. Путин ще бъде признат във Ватикана от папа Франциск, като това е трета среща сред двамата.

Политически и стопански анализатори означават, че това посещаване на съветския президент може да бъде крачка към топене на напрегнатите връзки сред Русия и Европейския съюз, въпреки че малко на брой чакат огромно развиване от визитата.

Министър-председателят Джузепе Конте за първи път разиска концепцията за посещаване на Путин предходната година. Това е първа аудиенция на съветския президент от 2015 г, когато взе участие на ревю в Милано.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР