Руският президент Владимир Путин е готов да преговаря, като заявил,

...
Руският президент Владимир Путин е готов да преговаря, като заявил,
Коментари Харесай

Димитрий Песков разкри, че Путин е готов да преговаря

Руският президент Владимир Путин е подготвен да договаря, като декларирал, че рецесията в Украйна е единствено част от опасенията за сигурността на Русия. Това разкри пред Фредерик Плейтген от Си Ен Ен представителят на съветското държавно управление Дмитрий Песков.

„ Първо, президентът Путин постоянно е упорствал за договаряния и дипломация. И в действителност той сложи въпроса за гаранциите за сигурност на Руската федерация, а Украйна е единствено част от казуса. Тя е част от по-големия проблем с гаранциите за сигурност на Русия и президентът Путин е подготвен да договаря “, сподели Песков, написа Блиц. 

По-рано денем съветският външен министър Сергей Лавров сподели на Путин, че вижда „ опция “ за дипломатически разговор със Запада по отношение на опасенията за сигурността на Русия и че предлага сходни старания да продължат.

Москва разгласи, че изтегля част от военните си, които бяха струпани край границата с Украйна, заяви BBC, като цитира съветския министър на защитата Сергей Шойгу.

По-рано Русия предизвести, че ще " реагира ", в случай че съветски жители стартират да бъдат убивани където и да било, в това число в украинския размирен район Донбас, съобщи съветския делегат в Европейския съюз Владимир Чижов.

" Няма да нахлуем в Украйна, в случай че не бъдем предизвикани да го създадем ", сподели Чижов. 

" Ако украинците стартират нахлуване против Русия, не трябва да се учудвате, в случай че ние контраатакуваме. Или в случай че стартират искрено да убиват съветски жители - в Донбас или където и да било ".

Подкрепяните от Москва бунтовници настояват, че държавното управление в Киев приготвя атака против тях, до момента в който Украйна споделя, че Русия, която е събрала над 100 000 бойци наоколо до украинските граници, възнамерява да нахлуе в съседката си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР