Руският президент Владимир Путин днес отхвърли коментарите на американския президент

...
Руският президент Владимир Путин днес отхвърли коментарите на американския президент
Коментари Харесай

Владимир Путин : Американските политически елити трябва да се научат да уважават Русия

Руският президент Владимир Путин през днешния ден отхвърли мненията на американския президент Джо Байдън и в свое изявление в Пекин разгласи, че ползите на Москва не могат да бъдат смазани и че американските политици би трябвало да се научат да почитат хората към тях, оповестява организация Ройтерс.

Това изказване бе в отговор на мнения на американския водач в негово изявление пред телевизия " Си Би Си Нюз ", в което той зяви: " Представете си какво ще стане, в случай че ние, в действителност, обединим цяла Европа и Путин най-сетне бъде смачкан, тъй че да не може да предизвиква тези проблеми, които предизвиква ".

 В малко изявление, излъчено по държавната телевизия по време на срещата на върха в китайската столица, Путин съобщи: " Не става въпрос персонално за мен. Става въпрос за ползите на страната. И е невероятно ползите на Русия да бъдат смазани. Те би трябвало да се вземат поради ".
Руският водач сподели още, че както Байдън, с който е в антагонистични връзки, откогато американският президент встъпи в служба през 2021 година, по този начин и американските политически елити, би трябвало да се научат " да почитат " Русия. " Това се отнася освен за президента Байдън, само че и за американските политически елити като цяло. Трябва да се научите да почитате хората към вас и тогава няма да има потребност да смазвате който и да било ", добави съветският президент.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР