Руският президент Владимир Питин дойде със своята термочаша на тържествената

...
Руският президент Владимир Питин дойде със своята термочаша на тържествената
Коментари Харесай

Мистерия: Всички се питат с какво питие Путин казва наздраве на Тръмп на вечерята на Г-20

Руският президент Владимир Питин пристигна със своята термочаша на тържествената вечеря в границите на срещата на водачите на Г-20 в японския град Осака. Световните медии оповестяват, че на приема от името на уредника на срещата, министър председателят на Япония Шиндзо Абе, съветският водач се чукна със своята термочаша с американския водач Доналд Тръмп.
На фрагменти, публикувани в мрежата, се вижда по какъв начин Путин държи в ръката си бяла чаша с капак. Тръмп пък е пил напитка, наподобяваща на Кока Кола, от стъклен бокал.



По думите на прессекретаря на президента на Русия Дмитрий Песков, Путин постоянно употребява термочашата си по времена разнообразни мероприятия. "Той (Путин) непрекъснато пие чай от своя термос ", разясни Песков.

В хода на вечерята водачите на страните от Г-20 пробваха деликатеси на японската кухня.  Вечеря за водачите на Г20 в Осака
За предястие беше поднесен флан от печена млечна царевица с желе от ракообразни и листа шисо. Последва бульон от змиорка с патладжан. Третото ядене беше паниран морски демон с цитруси с гарнитура от зеленчуци в сусамен сос.
 Вечеря за водачите на Г20 в Осака
Основното ядене - говеждо тадзима, беше запечено с бамбукови връхчета, увити в млади бамбукови листа.
 Вечеря за водачите на Г20 в Осака
Към него беше препоръчан корен от репей "тайко " на пара и варен ориз с разнообразни гъби и цветя. Десертът беше бели праскови с вафли "монака " с три усета.
 Вечеря за водачите на Г20 в Осака
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР