Руският президент одобри закон за изземване на незаконни средства от

...
Руският президент одобри закон за изземване на незаконни средства от
Коментари Харесай

Не, това не е извънредно положение

Руският президент утвърди закон за изземване на " противозаконни " средства от банкови сметки на съветски държавни чиновници, като в същото време се разгласи против сходни ограничения към съветски олигарси в чужбина. Според закона, подписан от Владимир Путин, страната може да конфискува пари от банкови сметки на държавни служители по правосъден път, в случай че влоговете надвишават формалния им приход за последните три години, а законността на получените средства не е доказана, оповестява theins.ru.

В закона, оповестен на формалния портал за правна информация, конфискацията е избрана като " възобновяване на средствата от страна на страната ".

Сметките на съпрузите на длъжностни лица и техните малолетни деца също подлежат на инспекция от Главната прокуратура на Руската федерация. Ако бъдат открити нарушавания, надвишаващи 10 000 рубли (190 лева.), проуратурата ще предложи на съда да постанови " възобновяване на съответната сума на страната ". Доходите на държавните чиновници ще се ревизират освен в банки, сътрудници по заплащания и Федералната данъчна работа, само че и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР