Руският президент каза, че през годините като държавен глава понякога

...
Руският президент каза, че през годините като държавен глава понякога
Коментари Харесай

20 въпроса към Владимир Путин навръх рожденния му ден

Руският президент сподели, че през годините като държавен глава от време на време е чувствал, че се трансформира от човек във функционалност, само че е запазил човешките черти на характера си.
" Моите другари, които към момента познавам от университета, споделят, че на процедура не съм се трансформирал. Те знаят по-добре, в сравнение с другите ", сподели президентът в изявление за плана ТАСС " 20 въпроса към Владимир Путин " на рожденият ден на президента е 7 октомври.
 Има ли двойник Владимир Путин? Има ли двойник Владимир Путин?
Руският президент Владимир Путин призна, че концепцията за потребление на двойник за неговата сигурност се появила при започване на 2000-те,...
" И аз също бих желал изключително да не изгубвам човешки качества, тъй като тук от време на време е налице чувството, че се превръщате от човек във функционалност ", сподели Путин. Според него той „ към момента съумява да резервира такива човешки качества “, цитира го БГНЕС.
Путин се оплака, че работата му като президент оставя отпечатък върху връзката му с близки, в това число другари.
„ Разбира се, има ограничавания “, сподели президентът, отговаряйки на въпроса дали може да си разреши да се срещне с другари, да вземем за пример в бар на халба бира.
" Опитвам се да не пия бира в последно време. Коремът пораства ", добави шеговито той.
 С каква операционна система е компютърът на Владимир Путин? С каква операционна система е компютърът на Владимир Путин?
Владимир Путин към момента употребява стар Windows XP, макар риска от хакерство. Официални фотоси демонстрират, че президентът употребява непо...
В същото време президентът означи, че макар рестриктивните мерки работата му дава забележителен принос в морално отношение.
" Има отплата за тези ограничавания. И най-важната отплата е възприятието на огромно, доста морално задоволство от доверието, което хората демонстрират. Това е доста значимо ", заключи той.
Проектът „ 20 въпроса към Владимир Путин “, отдаден на 20-годишнината от работата му на висши държавни постове, започва на 20 февруари 2020 година
17 епизода бяха оповестени в ресурсите на организацията, само че заради радикална смяна в международната осведомителна стратегия ТАСС реши да приключи плана. Днешната поредност е последната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР