Руският президент изрази надежда, че до края на лятото в

...
Руският президент изрази надежда, че до края на лятото в
Коментари Харесай

Путин е добре след ваксината, надява се на колективен имунитет в Русия до края на лятото

Руският президент изрази вяра, че до края на лятото в Русия ще бъде реализиран по този начин нареченият групов имунитет против COVID-19, предава БНР.
В изявление за седмичното предаване " Москва, Кремъл, Путин “ на държавната телевизия президентът напомни, че за постигането на групов имунитет е належащо да бъдат имунизирани към 70% от жителите на Русия. По думите му това може да стане до края на лятото, в случай че имунизацията на популацията върви с актуалните темпове. Държавният глава напомни, че досега са имунизирани към шест милиона души, като на четири милиона и триста хиляди от тях са били сложени и двете дози от имунизацията против ковид.
 Песков: Путин е добре след имунизацията, няма странични резултати Песков: Путин е добре след имунизацията, няма странични резултати
Президентът понася доста добре имунизацията против ковид, няма никакви странични резултат. Това заяви в петък пред публицисти прессекре...
Президентът Путин показа, че се усеща добре, откакто се имунизира предишния вторник. Той обаче отхвърли да разкрие коя от трите регистрирани в Русия ваксини му е била сложена. Владимир Путин беше безапелационен, че съветските ваксини са най-хубавите по всички съществени индикатори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР