Руският президент е заявил това в разговор с австрийския канцлер

...
Руският президент е заявил това в разговор с австрийския канцлер
Коментари Харесай

Владимир Путин: Украйна саботира преговорния процес

Руският президент е декларирал това в диалог с австрийския канцлер Карл Нехамер

Руският президент Владимир Путин е декларирал в телефонен диалог с австрийския канцлер Карл Нехамер, че Украйна саботира преговорния развой с Русия, предадоха Ройтерс и ТАСС, като се позоваха на Кремъл.

Путин също по този начин е уведомил Нехамер за предприеманите от Русия дейности за обезпечаване на безвредно прекосяване на плавателни съдове в Азовско и Черно море и настоя Украйна колкото може по-скоро да разминира пристанищата, написа Българска телеграфна агенция.

Руският президент е удостоверил в диалога, че Москва ще съблюдава договорните отговорности за доставка на природен газ за Австрия.

Според Кремъл Путин е определил като безпочвени опитите да се трансферира отговорността за продоволствената рецесия в света върху Русия и е обяснил "истинските аргументи за тези проблеми, зародили в това число поради антируските наказания на Съединени американски щати и Европейския съюз ".

Нехамер съобщи на конференция след диалога, че е споделил на Путин, че съветската компания "Газпром " ще бъде лишена от газохранилището в австрийския град Хайдах, в случай че не го запълва с природен газ.

Австрийският канцлер съобщи, че съветският президент му е споделил, че Москва ще съблюдава уговорките си за доставка на газ и е подготвена да разиска замяна на военнопленници с Украйна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР