Руският президент е посетил Централната военна болница Вишневски в Московска

...
Руският президент е посетил Централната военна болница Вишневски в Московска
Коментари Харесай

Путин публично унижи Шойгу, обиден от провалите в Украйна frognews.bg

Руският президент е посетил Централната военна болница Вишневски в Московска област и е връчил държавни награди на окупаторите, воювали в Украйна.

Интересно е държанието на Путин. По време на събитието той предизвикателно обръща тил на Шойгу, който остана беззащитен прав. Изглежда много смешно, тъй като Шойгу незабавно се изчервява и се пробва да се престори, че всичко върви по проект.

 

Струва си да напомним, че преди Путин и Шойгу да имат близки връзки, те прекарваха доста време дружно и отиваха на отмора. Сега обаче Шойгу е подложен на критика за непрекъснатите си неуспехи в Украйна.

 

Поради продължаващата война Путин получава е неудовлетворен от недоволството на руснаците. Така че той желае целият яд да бъде ориентиран тъкмо към Шойгу. И това не е безпочвено. Армията на нашествениците всекидневно търпи големи загуби в Украйна.

През миналото денонощие Въоръжените сили на Украйна са ликвидирали още 680 окупатори. Командването на украинската войска съобщи, че към 14 юни, от началото на пълномащабното навлизане, Русия е изгубила общо 217 330 бойци.

 

Премод Фрог нюз

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР