Руският премиер Дмитрий Медведев пристига в България на двудневно посещение.

...
Руският премиер Дмитрий Медведев пристига в България на двудневно посещение.
Коментари Харесай

Медведев идва, вади големия шлем

Руският министър председател Дмитрий Медведев идва в България на двудневно посещаване. Той ще бъде посрещнат с публична гала пред храм-паметника „ Свети Александър Невски “.

Визитата е по покана на българския министър председател Бойко Борисов.

Програмата на Медведев включва среща на „ четири очи “ с президента Румен Радев и министър-председателя. След срещата в Министерски съвет ще бъдат поднесени венци пред Паметника на незнайния боец.

Основните тематики, които ще бъдат разисквани от делегациите на България и Русия, са в енергетиката, стопанската система и туризма.

Дмитрий Медведев идва за повторно в България. Предишният беше при започване на 2008 година. Тогава той беше част от делегацията, водена от президента Владимир Путин. Това беше първата аудиенция на Медведев в чужбина, малко откакто неговата кандидатура беше издигната за президент на Русия в самия завършек на 2007 година

Засилени ограничения за сигурност в София поради визитата на съветската делегация. По време на визитата на Дмитрий Медведев поетапно ще бъдат затваряни улици в централната градска част. От 14 часа няма да има достъп площад " Народно заседание ". От Министерство на вътрешните работи предизвестяват, че ще се следи прецизно за нарушавания на пътя. Строго ще се санкционира шофирането в спешната лента. Предвидени са санкции до 1000 лева и наказване - лишаване на книжката за три месеца.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР