Руският петролен концерн Роснефт обяви в сряда, че през последните

...
Руският петролен концерн Роснефт обяви в сряда, че през последните
Коментари Харесай

3,75 млрд. долара инвестиции в зелена енергия отчете „Роснефт“ за 5 години


Руският петролен тръст " Роснефт " разгласи в сряда, че през последните пет години е вложил над 240 милиарда рубли (около 3,75 милиарда долара) в зелена сила. От компанията оповестиха съъщо, че до 2021-а година възнамерява да понижи така наречен " възпламеняем " природен газ (който се освобождава като боклук във нефтодобивната индустрия) до по-малко от 5 на 100, съобщи БНР.

" Това предизвикателство се преодолява с изчерпателен метод към построяването на инфраструктура на място: основаване на инфраструктура за събиране, потребление и превозване на газ до потребителите ", означи Валери Маркиев - шеф на " Роснефт ", отговарящ за промишленото здраве, сигурност и ръководство на околната среда, представен от националното ни радио.

Петролният колос също по този начин добави, че е сключил договорка с " Пекин Газ " (Beijing Gas) за построяването на към 170 станции за природен газ из цяла Русия. " Десет компресирани модула за природен газ към този момент бяха издигнати през предходната година на съществуващите бензиностанции, което ще разреши да се понижат нездравословните излъчвания ", акцентира Маркиев.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР