Руският патриарх Кирил отправи необичайно предупреждение – хората, които използват

...
Руският патриарх Кирил отправи необичайно предупреждение – хората, които използват
Коментари Харесай

Руският патриарх: Смартфоните проправят пътя за Антихриста

Руският патриарх Кирил насочи извънредно предизвестие – хората, които употребяват актуалните технологии и смарт телефони могат да спомогнат за идването на Антихриста, съобщи Би Би Си, представени от bTV. В изявление за съветската държавна телевизия Кирил съобщи, че употребяващите смарт телефони би трябвало да внимават, тъй като актуалните технологии дават прелестна опция за управление на човечеството.

“Антихристът ще бъде човек, който ще оглави международната мрежа и по този начин ще управлява човечеството ”, предизвести Кирил.

“Всеки път когато употребявате технологии без значение дали сте споделили местонахождението си или не, някой може да разбере къде се намирате, какви са вашите ползи и от какво се страхувате. Ако не през днешния ден, на следващия ден технологиите ще дават достъп към вашата информация. Представяте ли си каква власт е това? ”, продължава Кирил.

Въпреки това патриархът посочи, че съветската черква не е срещу софтуерния напредък, а по-скоро против развиването на система, която цели да управлява човешката еднаквост.

Изказванията на Кирил не бяха добре признати от обществото в Русия, като доста консуматори онлайн показаха своите терзания, че църквата подкрепя режима в страната. “Е, интернационалният интернет ще бъде неразрешен в Русия, тъй че “Антихристът да не пристигна през него ”, разяснява един консуматор онлайн.

Много упрекнаха Кирил, че легитимира дейностите на президента Владимир Путин за ограничение на свободите на съветския народ. Други реагираха с комизъм – един консуматор разгласява фотография на патриарха, който си прави селфи с думите “Усмихни се, идва Антихристът ”.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР