Руският опозционер Алексей Навални потвърди, че се намира в наказателна

...
Руският опозционер Алексей Навални потвърди, че се намира в наказателна
Коментари Харесай

Навални: Аз съм вашият нов Дядо Мраз

Руският опозционер Алексей Навални удостовери, че се намира в наказателна колония в Сибир.

„ Аз съм вашият нов Дядо Мраз ”, се споделя в обява в обществената мрежа Х.

Навални споделя за 20-дневното си пътешестване до колонията, която се намира на полуостров Ямал или към 1900 километра от Москва.

" Сега имам палто от овча кожа, ушанка, а скоро и валенки. Порасна ми брада. За страдание тук няма елени, само че има големи и пухкави овчарки. Не споделям " Хо-хо-хо ", ами " Ох-ох-ох ", когато погледна през прозореца, тъй като на открито първо е нощ, след това вечер и най-после - отново нощ ".

Местонахождението на рецензия на Кремъл стана ясно едвам през вчерашния ден, откакто не беше контактувал със отбраната си от 6 декември.

" Доведоха ме тук в събота вечер. Бях докаран толкоз внимателно и по подобен чудноват маршрут, че не очяквах някой да ме открие преди средата на януари. Затова се изненадах, когато през вчерашния ден отвориха вратата на килията ми с думите: " Адвокатът ти е тук да те види ". Той ми описа, че доста от вас са се тормозили за мен - благодаря ви за поддръжката! "

Алексей Навални излежава спомагателни 19 години към присъдата му от 11,5 години затвор, които той изтърпяваше. Новото обвиняване против него е за екстремизъм.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР