Руският опозиционер Сергей Удалцов, който обяви суха гладна стачка, е

...
Руският опозиционер Сергей Удалцов, който обяви суха гладна стачка, е
Коментари Харесай

Гладуващият опозиционер Сергей Удалцов е приет в болница

Руският опозиционер Сергей Удалцов, който разгласи суха гладна стачка, е признат в болница . Новината беше обявена на страницата му в Туитър.

Припомняме, Удалцов беше арестуван на 14 август и му беше натрапен 30-дневен административен арест . От 15 август той не приема храна и вода.

 Руският опозиционер Сергей Удалцов разгласи суха гладна стачка
Руският опозиционер Сергей Удалцов разгласи суха гладна стачка

Той беше задържан за 30 дни…

След като е бил прегледан и са му направени кръвни проучвания, лекарите са решили, че се постанова незабавна хоспитализация.

Удалцов, който е координатор на придвижването " Ляв фронт ", беше упрекнат в нарушение на разпоредбите за осъществяване на всеобщи прояви и осъществяване на противозаконна акция преди позволен от управляващите протест на 28 юли в Москва.

Опозиционерът дефинира обвиняванията като скалъпени. Гладната му стачка е митинг против " антинародната пенсионна промяна и увеличението на пенсионната възраст ".

По време на акцията от 28 юли Сергей Удалцов настоя за оставка на държавното управление , прекъсване на процедурата по одобряваме на законовите промени и осъществяване на референдум за пенсионната промяна .

Сергей Удальцов госпитализирован в 52 городскую больницу с предварительным диагнозом «обезвоживание». Сегодня к нему приехали члены Московской ОНК Москвы Сергей Гусев и Иван Мельников, в их присутствии была вызвана «скорая». Почти пять суток на сухой голодовке
— Сергей Удальцов (@s_udaltsov) August 19, 2018
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР