Руският опозиционер Алексей Навални заяви, че е измамил агент на

...
Руският опозиционер Алексей Навални заяви, че е измамил агент на
Коментари Харесай

Навални накарал руски агент да признае как е бил отровен

Руският опозиционер Алексей Навални съобщи, че е измамил сътрудник на съветските секрети служби и е научил детайлности за несполучливия скрит план за убийството си.

По-рано през декември взаимно с присъединяване на немското сп. Der Spiegel откри имената и званията на сътрудниците на съветската Федерална работа за сигурност (ФСБ), които са се пробвали да отровят Навални с " Новичок ".

Във видеоклип в понеделник Навални споделя, че преди да бъде огласено взаимното следствие, се е обадил по телефона на някои от хипотетичните си отровители и се е показал за помощник на секретаря на Съвета за национална сигурност на Русия.

Един от тези хора, който Навални назовава помощник на ФСС, е разговарял с него 49 минути по телефона и наподобява е бил част от екипа за изтриване на следите, съобщи опозиционерът. Навални разгласява запис и текст на диалога. Агентът твърди, че отровата е била сложена в бельото на рецензия на Кремъл.

Ройтерс показва, че не може да удостовери посредством самостоятелен източник събитията към телефонния диалог, нито самоличността на събеседника на Навални.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР