Руският опозиционер Алексей Навални ще излежава присъдата си в Изправителна

...
Руският опозиционер Алексей Навални ще излежава присъдата си в Изправителна
Коментари Харесай

Навални излежава присъдата си в колония на 100 км от Москва

Руският опозиционер Алексей Навални ще излежава присъдата си в Изправителна колония №2 Владимирска област , написа Комерсант ", базирайки се на " Ярновости ", които цитират източник от Федералната работа за осъществяване на наказванията.

Според източника сега Навални е в следствения арест в град Колчугино.
 Русия удостовери, че Навални е изпратен в наказателна колония
Русия удостовери, че Навални е изпратен в наказателна колония

Той е трансфериран, където се допуска да бъде според правосъдно решение

Източник разкри пред " Медиазоны ", че политикът е превозен във Владимирска област на 26 февруари . Официално удостоверение на тази информация няма.

Изправителна колония №2 се намира в град Покров, Владимирска област. Градът е на към 100 километра източно от Москва. Владимирска област е част от Централния федерален окръг на Русия.

Вчера шефът на удостовери, че Навални ще лежи в наказателна колония.
 Навални изместен в наказателна колония?
Навални изместен в наказателна колония?

Той може да бъде изпратен в една от колониите в Централния федерален окръг

44-годишният съветски опозиционер бе по-малко от час след идването си от Германия, където се възстановяваше 5 месеца от отравяне с новичок, което се допуска, че е по заповед на президента Владимир Путин.

, че той би трябвало да лежи в пандиза 2 година и 8 месеца за нарушение на условна присъда от 2014 година Преди 7 година Навални бе наказан условно на 3 година и 6 месеца затвор, само че срокът на отнемане от независимост е понижен, защото съвсем година опозиционерът бе под домакински арест.
 За
За " Амнести интернешънъл " Навални не е " пандизчия на съвестта " - поради минали ксенофобски мнения

Но това не трансформира обстоятелството, " че съветските управляващи се стремят да го заглушат ", вместо неотложно и абсолютно да го освободят

Критикът на Кремъл и деятел против корупцията се през август 2020 година По-късно той бе приет в болница в Берлин. Германия твърди, че , само че Москва отвръща, че лекарите не са разкрили следи от отрова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР