Руският опозиционер Алексей Навални е бил отровен от бутилка с

...
Руският опозиционер Алексей Навални е бил отровен от бутилка с
Коментари Харесай

Нова версия: Алексей Навални е отровен в хотела си с бутилка вода |

Руският опозиционер Алексей Навални е бил токсичен от бутилка с вода в хотелската си стая в Томск, а не на летището, както се твърдеше до момента, написа Ройтерс.

Информацията беше обявена от екипа му в коментар под видеоклип, оповестен в “Инстаграм ” акаунта на Навални.

Припомняме, че до момента се смяташе, че критикът на Кремъл е бил токсичен от токсично вещество, което е било разтворено в чая, който той е изпил на летището в сибирския град Томск.

Новите разкрития идват директно откакто три самостоятелни лаборатории потвърдиха, че той е бил токсичен от нервнопаралитично вещество от вида “Новичок. ” Москва отхвърля тези обвинявания, защото лекарите в сибирската болница, където Навални се лекуваше в началото, не са разкрили отрова в организма му. В съветски медии се потвърдиха и изказвания, че отравянето на опозиционера е осъществено на Запад.

В момента Алексей Навални се лекува в немска болница, а положението му доста се усъвършенства. Преди два дни стана ясно, че апаратът му за обдишване е изключен, както и че той може да се изправя самичък и да прави къси разходки. В същия ден беше оповестена и първата му фотография от болничното заведение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР