Руският опозиционен политик е изразил опасение, че е бил тровен

...
Руският опозиционен политик е изразил опасение, че е бил тровен
Коментари Харесай

Алексей Навални в колонията: Страхувам се, че тук ме тровят

" Руският опозиционен политик е изразил безпокойство, че е бил тровен по време на излежаването на присъдите си в наказателната колония " Полярен вълк ", в село Харп (в съветската част на Арктика) ", това написа основаното в Нидерландия издание " Москоу таймс ".

Бившият юрист на съперника на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През Олга Михайлова показа пред медията за това по какъв начин е посетила клиента си в мястото за изтърпяване на наказванията. " Той ми сподели: " Може и да звуча като параноик, само че имам възприятието, че тук ме тровят ", описа юристката.

" След като излязох от колонията написах в групата в " Туитър " на юристите на Навални за неговото безпокойство ", добави юрист Михайлова. По нейните думи тя и други правосъдни бранители на рецензия на властта в Москва са подали тъжби в Генералната прокуратура, Федералната работа за изтърпяване на наказванията и други институции, в които са описали опасенията на. " Така и не получихме отговори ", добави дамата.

Михайлова означи още: На 15 февруари (ден преди гибелта на Навални) съд в Москва ми наложи мярка за неотклонение задържане под стража. Магистратът използваше за мотив записа от диалога ми с Навални, в който той се притесняваше от отравяне. Преди това нямах никакви проблеми след свижданията ми с него.

" На Михайлова, която сега е отвън Русия, са повдигнати обвинявания в присъединяване в екстремистка организация ", написа още изданието.  

" Други трима юристи на Навални – Вадим Кобзев, Алексей Липцер и Игор Сергунин – бяха задържани през октомври. Оттогава до през днешния ден на тях са им налагани разнообразни ограничения за неотклонение. Тримата са упрекнати в подкрепяне на терористична организация. Те са предавали писма от Навални до негови родственици и подръжници. По този метод той е управлявал оповестената от управляващите на Руската федерация за терорстична организация " Фонд за битка против корупцията ", декларираха от съда ", добави " Москоу таймс ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР