Руският опозиционен политик Алексей Навални е бил близо до това

...
Руският опозиционен политик Алексей Навални е бил близо до това
Коментари Харесай

Навални е бил близо до това да бъде освободен при размяна на затворници

Руският опозиционен политик Алексей Навални е бил покрай това да бъде освободен при замяна на пандизчии със Съединените щати, съобщи през днешния ден Мария Певчих, съюзничка на Навални, представена от Ройтерс.

В изявление, оповестено в " ЮТюб ", Певчих, която твърди, че съветските управляващи са умъртвили Навални - нещо, което те отхвърлят - твърди, че критикът на Кремъл и и двама жители на Съединени американски щати са били напът да бъдат разменени за Вадим Красиков - наемен палач от съветската работа за сигурност, който излежава доживотна присъда в Германия.

За момента няма коментар по тематиката от съветска и американска страна.

Също през днешния ден, Кремъл назова " неуместни " изказванията, че съветските управляващи са оказвали напън върху майката на Алексей Навални по отношение на погребението на сина ѝ. Президентът Владимир Путин не е взел участие във вземането на решения за тялото на Навални, увери неговият прессекретар Дмитрий Песков, представен от Ройтерс.

Говорителката на Навални, който умря ненадейно на 47-годишна възраст в арктическа наказателна колония на 16 февруари, съобщи в петък, че съветските управляващи са сложили ултиматум на 69-годишната му майка Людмила да се съгласи в границите на три часа да го погребе без обществена гала или той ще бъде заровен в пандиза.

Ден по-рано майката на Навални се оплака от компликациите при предаването на тялото на сина ѝ и упрекна съветските следователи, че се пробват да я изнудват по отношение на организацията на погребението.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР