Руският опозиционен лидер Алексей Навални съобщи, че официално е бил

...
Руският опозиционен лидер Алексей Навални съобщи, че официално е бил
Коментари Харесай

Изпратиха Навални в карцера заради разкопчано копче

Руският опозиционен водач Алексей Навални заяви, че публично е бил изпратен в карцера след напъните му да сътвори синдикат в пандиза, оповестява " Франс прес ".

Критикът на Кремъл излежава присъда от девет години отнемане от независимост в наказателна колония със непоколебим режим покрай съветския град Владимир по обвинявания в корист, които съгласно него и съидейниците му са политически стимулирани.

" Поздрави от карцера ", написа той в Туитър, акцентирайки, че е бил изпратен в изолатора за това, че е нарушил дрескода и е разкопчал горното копче на затворническата си дреха.

Той осведоми, че ще остане в изолираност три дни, само че прецизира, че затворническите управляващи са предизвестили, че карцерът може да " се трансформира в мое непрекъснато местопребиваване " , в случай че " не преразгледам държанието си ". Навални разказва килията си като дребен " бетонен разплодник ", в който е " доста горещо и съвсем няма въздух ".

" В килията ми има единствено една чаша и една книга. По време на хранене получавам единствено лъжица и паница ", изясни опозиционерът и добави: " Железният дюшек се спуска извън благодарение на лост вечер и се прибира рано сутринта, когато ти вземат матрака и възглавницата ".

12/17 The window is tiny, but the walls are too thick for any air flow - even the cobwebs don't move. There's no ventilation. At night you lie there and feel like a fish on the shore. The iron bunk is fastened to the wall, like in a train, but the lever that lowers it is outside.
— Alexey Navalny (@navalny)
" Без визити, без писма, без колета. Това е единственото място в пандиза, където даже пушенето е неразрешено " , показва още той.

Миналата седмица Навални разгласи, че е основал едноличен синдикат в наказателната колония, където работи като шивач. Въпреки че профсъюзът реализира първа победа - столчетата, употребявани от пандизчиите, работещи на шевни машини, бяха сменени със седалки - Навални съобщи, че е получил предизвестия от администрацията на пандиза.

Навални, който беше наказан условно на два пъти и беше упрекнат за многократни нарушавания на изискванията за изтърпяване на присъда по делото " Ив Роше ". През 2020 година Навални по време на предизборно пътешестване в Сибир,, осъществен от голям брой европейски медицински институции. След, той, когато се завърна в Русия при започване на 2021 година
 И от пандиза Алексей Навални ще бори корупцията
И от пандиза Алексей Навални ще бори корупцията

Известният съветски опозиционен водач стартира нова самодейност

На 24 май 2022 година Московският градски съд удостовери присъдата на Лефортовския съд на Москва против Навални по ново дело за пренебрежение към съда и машинация. Той беше със непоколебим режим, приет за отговорен за машинация при набиране на средства за предизборна акция и засегнатост на арбитър. Съдът също го осъди на една година и осем месеца ограничаване на свободата след освобождението му от колонията и санкция от 1,2 милиона рубли (39 600 лв).

След нахлуването в Украйна Кремъл форсира траялата си десетилетия акция за потушаване и заглушаване на вътрешната съпротива на Русия. Навални, атакувайки Путин по време на явяване в съда и назова нашествието " глупава " и " построена върху неистини ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР