Руският олигарх Роман Абрамович и украински преговарящи за мир са

...
Руският олигарх Роман Абрамович и украински преговарящи за мир са
Коментари Харесай

Роман Абрамович и украински делегати получили симптоми на отравяне

Руският олигарх Роман Абрамович и украински договарящи за мир са получили признаци на хипотетично отравяне след среща в Киев по-рано този месец, оповестява вестник Wallstreet Journal. Говорител на съветския милиардер Роман Абрамович удостовери информацията, добавя BBC.

След срещата в украинската столица Абрамович, пътувал сред Москва, Лвов и други места за договаряния, както и най-малко двама високопоставени членове на украинския екип, са получили признаци, които включват зачервяване на очите, непрекъснато и мъчително сълзене и лющене на кожата по лицата и ръцете – вероятни последствия от отравяне, споделят осведомени.
 
Russian billionaire Roman Abramovich suffered symptoms of suspected poisoning at peace talks in Kyiv earlier this month, spokesperson says
— BBC Breaking News (@BBCBreaking)

Вестникът оповестява, че за хипотетичната офанзива са упрекнати хардлайнерите в Москва, които съгласно съмненията са желали да саботират договарянията за преустановяване на войната. Човек, непосредствен до Абрамович, съобщи, че не е ясно кой е набелязал групата и притежателя на „ Челси “.

Западни специалисти, разгледали случая, споделят, че е мъчно да се дефинира дали признаците са породени от химически или биологичен сътрудник или от електромагнитно-радиационна офанзива.

Твърди се, че признаците са били открити след среща в украинската столица , целяща реализиране на прогрес в договарянията за преустановяване на огъня.

Смята се, че животът на Абрамович и другите украински договарящи не е в заплаха и положението им към този момент се е подобрило.

Това стана ясно в миг, когато външният министър Лиз Тръс разкри, че силите на Владимир Путин отвличат украински политици, деятели и публицисти, защото Русия не съумява да реализира военните си цели. Тръс съобщи, че Путин прибягва до " обезверени ограничения ", защото съгласно английски военни анализатори съветската инвазия страда от липса на динамичност, неприятна логистика и невисок морал.
 
Roman Abramovich and Ukrainian peace negotiators experienced symptoms of poisoning after a meeting in Kyiv. They have since recovered, and people familiar blame the attack on Russian hardliners. More details coming soon. Our scoop.
— Yaroslav Trofimov (@yarotrof)

Външният министър съобщи: " Путин продължава да употребява отвратителни тактики против украинския народ, в това число похищение на почтени цивилни. Той не реализира задачите си и прибягва до обезверени ограничения. Путин би трябвало да се провали в Украйна. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР