Руският олигарх Роман Абрамович е получил няколко оферти на стойност

...
Руският олигарх Роман Абрамович е получил няколко оферти на стойност
Коментари Харесай

Абрамович вече е получил две оферти за Челси, но чака още

Руският олигарх Роман Абрамович е получил няколко предложения на стойност 3 милиарда паунда за закупуването на Челси, оповестява британската преса. На Острова настояват, че едното предложение идва от страна на швейцарския милиардер Хансйорг Вис и консорциум към него, само че в клубът е получено и второ съмнение.
 Челси може да има нов притежател при започване на идната седмица Челси може да има нов притежател при започване на идната седмица
Очакванията в клуба са, че в идващите няколко дни могат да постъпят и още предложения, защото интерес към носителят на Шампионската лига не липсва, след което всички оферти ще бъдат прегледани и ще стартират договаряния.

Абрамович разгласи в сряда формалното си решение да продаде клуба, заявявайки, че има вяра, че “това е в максимален интерес на клуба ” след нашествието на Русия в Украйна. В известието се споделяше още, че той няма да изисква да му бъдат връщани никакви заеми, а чистите доходи от продажбата ще бъдат употребени в поддръжка на жертвите от войната.
 Абрамович: Продавам Челси, парите от продажбата отиват за жертвите в Украйна Абрамович: Продавам Челси, парите от продажбата отиват за жертвите в Украйна
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР