Руският официален представител нарече Завадски много награден офицер“ и бивш

...
Руският официален представител нарече Завадски много награден офицер“ и бивш
Коментари Харесай

Русия потвърждава смъртта на седмия генерал-майор след нахлуването в Украйна

Руският формален представител назова Завадски „ доста награден офицер “ и някогашен пълководец на танк, добавяйки, че гибелта му е тежка загуба, която е предизвикала „ зашеметяваща болежка “. Той не даде повече детайлности за това по какъв начин е настъпила гибелта.

Докато гибелта на Завадски е седмата от генерал-майор, доказана от съветското министерство на защитата, украински публични лица и медии настояват, че действителният брой е минимум 12.

Руското министерство на защитата не разяснява рутинно загубите от войната на страната и към момента не е направило изказване за гибелта на Завадски даже след почитта към господин Гусев.

Смъртта на Завадски за първи път излезе нескрито предходната седмица откакто прокремълският вестник Лента заяви, че е умрял в окупирана Украйна. Елитната военна академия, в която е учил, Московското висше общовойско командно учебно заведение, също разгласи гибелта му в обява в обществените медии, която по-късно беше изтрита. Собствените сили на господин Путин, предопределени да нападат украин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР