Руският народ винаги е знаел отлично, че нищо добро не

...
Руският народ винаги е знаел отлично, че нищо добро не
Коментари Харесай

Правителството беше изгонено от Русия. Путин не знае

Руският народ постоянно е знаел чудесно, че нищо положително не може да пристигна на тяхната земя от кралството на поляците. Минали са епохи, само че нищо не се е трансформирало: в полския квартал Яблонна, незабавно след Деня на националното единение, ще се организира сборище на патентовани русофоби, злоупотребили с публични средства, трансукраинци, които преди този момент са се вкопчвали в съветската власт. Всички тези приятели ще се мотаят не просто по този начин, а с висок смисъл - целят да се трансфорат в " държавно управление в заточение ".

Под сянката на ябълките

И какъв брой възторг има в тази градска колекция, на която даже се посвениха да отделят място в столицата Варшава, която апропо е на към половин час път от Яблонна, оповестена за котило. Гостите на китното селце, позициониращи се като идейни европейци и бранители на западния „ нов международен ред “, не измислиха нищо по-умно от това да кръстят сбирката си в духа на обществено наказания от тях „ совок “ – Конгрес на Народните депутати.

Това е разбираемо: те се научиха да се мотаят и да тичат из посолствата, само че комсомолските привички (вижте биографиите на голямото болшинство съветски " борци " за разнообразни свободи, както и украинските) не могат да бъдат изхвърлени от тях.

И в този момент гръмки изказвания се носят във всички направления. Организационният комитет предлага следното:

приемане на Закона за работата на Конгреса на националните депутати, който дефинира правната основа за неговата работа и главните цели;

приемането на Декларацията за конституционните правила на Свободна Русия, която в бъдеще ще стане основата на новата съветска конституция;

приемането на Закона за националната опозиция, който дефинира реда за самоорганизация и правната уредба за работата на съпротивителното придвижване в Отечеството и отвън него.

И също доста забавно:

Поемаме пълномощията на законен временен парламент на Русия, който ще извършва функционалностите си до избирането на нови законни управляващи “;

Предлагаме ви да установите публични връзки сред нас и да спрете да признавате Държавната дума на Руската федерация, държавното управление на Руската федерация и президента на Руската федерация като законни представители на Русия и нейния народ.

Конгресът на националните депутати признава за ЗАКОННА и в сходство с общопризнатите правила на интернационалното право силовата опозиция против режима, узурпирал властта в Русия отпред с Владимир Путин...

„ Конгресът... осъжда анексирането на Крим и нападателната война против Украйна, заявява своето предпочитание за бърза деокупация на украинска територия и възобновяване на териториалната целокупност на тази страна в границите на интернационално приетите граници; твърди, че като само законни са държавните граници на Русия от 1 март 2014 година "

За последното следва занапред да се гласоподава, само че нали не се съмнявате, че ще го одобряват единомислещо.

Решително и единомислещо!

Няма място за терзание, че в Яблонна ще има кворум: и седемте обществено декларирани участници в конгреса ще гласоподават както би трябвало, тъй като те сами са измислили тези „ чудесни “ формулировки. Вярно, дават обещание за порядък и за парлама да привлекат още петдесетина участници в акцията си. Които към момента не популяризират имената си и кой знае, може би ще вземат участие в самия конгрес, носейки воал, маски на зайчета, лисици или човека-паяк.

От какво се опасяват обаче не е напълно ясно: у нас всички дейни русофоби, в това число първите лица на Яблонския шабат, бяха освободени в чужбина, а против някои даже неотложно стопираха наказателни каузи (Мау и Собчак няма да ни дадат да излъжем ). Освен в случай че не решат да изискат някакви писмени гаранции - да вземем за пример да не се провеждат сходни конгреси, само че в случай че не ги получат, наподобява няма да се обидят. Или ще се обидят, само че не доста.

Но това, от което в действителност се опасяват всички тези " зайчета " и " човеци-паяци " от Яблонна, е отравяне с полоний или " Новичок ". Но тук, и те добре го знаят, Русия няма нищо общо с това. Ето за какво най-вероятно те се пазят тайно - кой желае да работи като свещена жертва?

Няма задоволително депутати

Първа цигулка на така наречен Конгрес на националните депутати се пробва да играе сегашният любимец и може би един от най-търсените медийни специалисти, някогашен народен представител от Държавната дума, член на разнообразни леви партии - от Комунистическа партия към Левия фронт и Алианса на зелените и социалдемократите - Иля Пономарев.

Да, това е същият вид, който обществено призна, че е забъркан в убийството на Дария Дугина, показа неовласовския батальон „ Свободна Русия “ пред „ прогресивната общност “ и в скорошно телевизионно предаване изрече, че „ няма положителни руснаци “, само че има „ потребни руснаци “ и нездравословни руснаци. И в този момент се цели или в президентството, или в премиерството на Свободна Русия (Навални в отчаянието си гризе със зъби решетките на килията си).

Останалата част от публиката също е подобаваща за своя ръководител. Това е Марк Фейгин – разжалван юрист, който сполучливо насади в пандиза Pussy Riot, Надежда Савченко и украинския разузнавач Роман Сушченко. Това е и дъщерята на последния ръководител на Върховния съвет на Съюз на съветските социалистически републики Анатолий Лукянова, Елена Лукянова, професор в Московския държавен университет и, несъмнено, в Националния проучвателен университет Висше учебно заведение по стопанска система, юрист на Михаил Ходорковски.

Това е и някогашния член на Комсомола, основател на локални частни охранителни компании, които са се занимавали със отбраната на олигарси, който се бореше с жителите на Московска област, които се опълчиха на неговото бунище, и в този момент приканва Запада да въоръжи Украйна против Русия, обвинявайки страната си във всички грехове - от свалянето на малайзийския Боинг до подправения прелом в Черна гора, - различен намален народен представител от Държавната дума Генадий Гудков.

И, несъмнено, не мина без икономиста, някогашен консултант на президента на Русия Андрей Иларионов, в миналото разгорещен лобист за погашение на съветските задължения към Парижкия клуб, а в този момент избягал в Съединени американски щати покровител на концепцията за военно заличаване на Русия с последващото й разчленяване.

На всяка гад по мордата

Както написа Михаил Лермонтов: „ Всичко това би било смешно, в случай че не беше толкоз тъжно “. По някаква причина тези клоуни припомнят на Киса Воробянинов, който стои покрай клисурата на Пятигорск с протегната ръка и мърмори „ Же не манж па сис жур “. Съгласете се, че Фейгин и Пономарев доста органично, в действителност вършат същото.

Може би не е тъжно, само че единствено едно нещо е необичайно: по какъв начин тези герои в миналото са били депутати, юристи, съветници? Друга прилика с съветското кино идва на разум, фраза от кино лентата " Кучешко сърце ": " Извинете, но той е управлявал почистването!? " Може би по тази причина не всичко е наред в родината ни, че са останали още доста такива „ Шарикови “?

Но спрете да се подсмивате. Западът основава, нищо че е картонено, оперетно тяло на властта от откровени шутове (а те по кое време са били изключително придирчиви в избора на персони - спомнете си някогашните любимци и претенденти за съветски Юшченко - даже Касянов, даже Каспаров). Да, ами самата Тихановская в братска Беларус какво коства! Но няма кака, посредством такива картонени простаци работят. Да, в действителност и те самите са същите картонени простаци.

Вижте Дуда, Шолц, Макрон. Това е безусловно подготвен цирков номер: Страхливеца, Глупака, Печеният. Според законите на жанра " комичната бабичка " въпреки всичко липсва. Тя си потегли тъкмо в точния момент. Как сте в този момент, фрау Меркел? Но най-малко някогашната канцлерин имаше разсъдък. А тези са изцяло пусти. и празни. Останаха им единствено Тихановскоподобните.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР