Руският модел и атлет Маргарита Плавунова е починала на 25-годишна

...
Руският модел и атлет Маргарита Плавунова е починала на 25-годишна
Коментари Харесай

25-годишна атлетка и модел от Русия почина по време на тренировка

Руският модел и спортист Маргарита Плавунова е умряла на 25-годишна възраст в понеделник, до момента в който е упражнявала в региона на Моршански в западната част на Русия.

Безжизненото тяло на момичето е било открито наоколо до една от атлетическите писти в региона. По информация на управляващите Плавунова е получила сърдечен арест.

След осъществената аутопсия не били открити следи от принуждение по тялото ѝ, безапелационни са патоанатомите. Според експерти сърдечният арест на 25-годишното момиче би могъл да е вследствие от натоварените и продължителни тренировки, на които е подлагала тялото си 25-годишната Плавунова.

Най-голямата фантазия на съветската атлетка, която през останалото време е работила и като модел, е била да запише присъединяване на Олимпиада. Самата Плавунова бе национална шампионка по тичане на 60 и 100 м и носителка на общо 18 медала от интернационалните надпревари, съобщи организация ТАСС, представена от испанския всекидневник ''La Vanguardia''.

View this post on Instagram
любимый чёрный......#black#торжество#wedding#свадьба2019#викаиандрей #любимыйцвет##главноечтобномернеотвалился#людивчерном

A post shared by @ ri_pl on Aug 15, 2019 at 7:12am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР