Руският министър-председател Дмитрий Медведев е в София заедно с генералните

...
Руският министър-председател Дмитрий Медведев е в София заедно с генералните
Коментари Харесай

Медведев доведе шефовете на „Газпром” и „Росатом” в София

Руският министър-председател Дмитрий Медведев е в София дружно с генералните шефове на „ Газпром” и на „ Росатом”. Алексей Милер и Алексей Лихачов са членове на формалната делегация.

Милер кацна в София с частния си суперлуксозен аероплан „ Гълфстрийм”. Той е най-скъпоплатеният управител в Русия с годишен приход от близо 20 млн. $. Очаква се „ Газпром” в този момент да предложи капиталово съдействие на българската страна.

Лихачов пък евентуално ще предложи съдействие в нуклеарната енергетика.
„ Росатом ” е подготвена да дострои АЕЦ „ Белене ” в къси периоди Това съобщи първият заместник-ръководител на съветската държавна администрация Сергей Приходко
Рано тази заран от съветската държавна администрация оповестиха, че „ Росатом” желае да взе участие в състезанието за доизграждането на АЕЦ Белене.
Започна визитата на Дмитрий Медведев у нас (ВИДЕО) Руският министър председател сервира венец на Паметника на незнайния боец
Разговорите на четири очи започнаха незабавно след края на церемонията по посрещането през днешния ден следобяд. Следват пленарните разисквания, като евентуално двете страни ще разясняват тематиката и пред медиите в границите на публични изявления в Министерския съвет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР