Руският министър на отбраната Сергей Шойгу провери изпълнението на държавната

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу провери изпълнението на държавната
Коментари Харесай

Шойгу провери изпълнението на държавната отбранителна поръчка за производство на ракетни системи

Руският министър на защитата Сергей Шойгу ревизира осъществяването на държавната отбранителна поръчка за произвеждане на ракетни системи от Конструкторското бюро по машиностроене в Коломна, Московска област. Това оповестиха от съветското министерство на защитата.

„ Министърът на защитата на Руската федерация военачалник от армията Сергей Шойгу ревизира осъществяването на държавната отбранителна поръчка за произвеждане на портативни и оперативно-тактически ракетни комплекси от Конструкторското бюро по машиностроене на Научно-производствената корпорация в Московска област по време на работна командировка във войските на Западния боен окръг “, оповестиха още от съветското МО.

На Шойгу беше показан комплексът " Хризантема-С " с осъвременени ракети " Хризантема-М ". „ В предприятието на ръководителя на съветското военно ведомство бяха показани подготвени мостри на противотанкова ракетна система „ Хризантема-С “ с осъвременени противотанкови управляеми ракети „ Хризантема-М “, бойна машина ПЗРК „ Гибка-С “, „ Джигит “, поддържаща пускова установка с ракети ПЗРК " Верба ", както и комплекс за дейна отбрана " Арена-М ", обявиха от МО на Русия.

Шойгу изиска да се форсира производството на системи за защита против безпилотни самолети и комплекси Арена-М.

„ Трябва да го създадем по-бързо “, настоя той, откакто изслуша отчета на генералния конструктор на KBM Валерий Кашин за комплекса „ Арена-М “ и системите за отбрана против безпилотни самолети.

По думите на Шойгу високоточните системи, създадени от КБМ, са се потвърдили като ефикасни в Северния боен окръг.

" По време на работната среща министърът на защитата на Руската федерация означи, че опитът от потреблението на оръжейни системи във военната противовъздушна защита удостовери присъщите им тактико-технически характерности. Високоточните оръжия, създадени в предприятието, разрешават поразяват цели на съперника на огромно разстояние и с висока акуратност “, оповестяват още от Министерството на защитата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР