Руският министър на отбраната Сергей Шойгу не се е появявал

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу не се е появявал
Коментари Харесай

Къде изчезна Сергей Шойгу?

Руският министър на защитата Сергей Шойгу не се е появявал на никое място обществено от 11 март насам, като че ли е изчезна л, пишат съветски медии, представени от " 24 часа ". 12 от към този момент 28 дни война той отсъства от погледа на света.

Обикновено Шойгу е много деен пред медиите. С постъпването му в Министерството на защитата на Русия броят чиновници в пресслужбата внезапно нараства и стартират да обръщат доста внимание на обществения имидж.

До 11 март военният министър се появява в новините съвсем всеки ден. В обкръжението на Шойгу се приказва, че той не е добре със здравето и че има сърдечни проблеми, споделя непосредствен до министъра, предава Украинска истина.

На 18 март военният началник беше упоменат в изказване на уеб страницата на Кремъл, в което се споделя, че президентът Владимир Путин е разискал " напредъка на специфичната интервенция в Украйна " с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност. Според отчета Шойгу е участвал на срещата. Няма обаче оповестени видеоклипове или фотоси от срещата.

Според съветски проверяващи публицисти от Медиазона и Агентство на същия ден, 18 март, националния " Първи канал " излъчил материал за връчването на държавни награди от Шойгу. В репортажа се посочвало, че събитието е от деня, само че фрагментите били идентични с тези от видео, оповестено на уеб страницата на Министерството на защитата на 11 март.

Според проверяващите публицисти Шойгу не е единственият изчезна л човек. От 11 март не се оповестява за събития, на които да е участвал и началникът на Генералния щаб на съветските въоръжени сили Валерий Герасимов.

Припомняме, че съгласно украинското разузнаване единствените хора на власт в Русия, които поддържат войната в Украйна, са Путин и Шойгу.

Снимка: ФБ профил/Сергей Шойгу
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР