Руският министър на отбраната Сергей Шойгу днес осведоми президента Владимир

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу днес осведоми президента Владимир
Коментари Харесай

Путин и Шойгу обсъдиха важно учение

Руският министър на защитата Сергей Шойгу през днешния ден осведоми президента Владимир Путин за военни учения, провеждани от Тихоокеанския флот, съобщи Ройтерс.

Руската държавна телевизия излъчи фрагменти, на които Шойгу споделя на Путин, че тренировките включват търсене и заличаване на подводници и военноморски формирования, както и практическа артилерийска пукотевица по въздушни и военноморски цели, прецизира Българска телеграфна агенция.

" Първият стадий на неочакваната инспекция в действителност беше осъществен на доста високо равнище. Бих желал да изкажа благодарността си на всички, които участваха в организирането на ученията ", споделя в отговор президентът.

" За нас е явно, че през днешния ден имаме ясни цели за потреблението на въоръжените сили и това се отнася най-много за украинското направление и за всичко, обвързвано със отбраната на нашия народ в Донбас, в другите нови територии ", споделя още Путин. " Но никой не е отменил дилемите по развиването на флота, в това число и на тихоокеанския спектакъл, тъй че Ви апелирам да продължите тази работа ", акцентира съветският президент.

Ученията се организират в миг, в който китайският министър на защитата Ли Шанфу е на посещаване в Москва, отбелязва Ройтерс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР