Руският министър на отбраната генерал Сергей Шойгу беше ваксиниран срещу

...
Руският министър на отбраната генерал Сергей Шойгу беше ваксиниран срещу
Коментари Харесай

Ваксинираха руския министър на отбраната срещу COVID-19

Руският министър на защитата военачалник Сергей Шойгу беше имунизиран против ковид с създадената в Русия ваксина, съобщи ТАСС, като се базира на информация от министерството на защитата.

Министерството организира през днешния ден презентация на имунизацията пред ръководителите на отбранителните ведомства на Организацията на самостоятелните страни, Шанхайската организация за съдействие, Организацията на контракта за групова сигурност и Сърбия. Презентацията се състоя в парка "Патриот " в покрайнините на Москва.

"В отговор на въпросите на свои сътрудници от непознати страни Сергей Шойгу заяви, че наскоро е бил инжектиран с съветската ваксина против новия ковид ", оповестиха в съветското министерство на защитата.

На 11 август Русия стана първата страна в света, записала ваксина против новия ковид, получила названието "Спутник V ". Препаратът беше създаден от Националния проучвателен център по епидемиология и микробиология и се основава на към този момент известна платформа, на която бяха основани още няколко ваксини. На 15 август министерството на опазването на здравето заяви, че стартира производството на имунизацията, напомня ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР