Руският милиардер Роман Абрамович, който беше санкциониран от Обединеното кралство,

...
Руският милиардер Роман Абрамович, който беше санкциониран от Обединеното кралство,
Коментари Харесай

Руският милиардер Абрамович, нае имение на босфора за 50 000 долара месечно

Руският милиардер Роман Абрамович, който беше глобен от Обединеното кралство, Европейския съюз и Канада след началото на съветската инвазия в Украйна на 24 февруари, е наел крайбрежно имение на Босфора с месечен наем от 50 000 $, оповестява Хюриет дейли нюз.

Имението в град Anadoluhisarı, което е издигнато преди към 50 години и има личен пристан, се назовава на някогашния си притежател Feyyaz Tokar.

С чисто положение от 14,5 милиарда $ през 2021 година Абрамович, който има съветско, израелско и португалско поданство, е вторият най-богат човек в Израел, 11-ият най-богат човек в Русия и най-богатият в Португалия.
Местните медии по-рано оповестиха, че 56-годишният магнат прекарва дните си в европейските крайбрежни региони на метрополията в търсене на крайбрежно имение, което да купи.

Според Luxury Launches, уеб страница, публикуващ истории за международния джет сет, Абрамович е закотвил още две суперяхти в турски води през август, като общият им брой е четири.

Той донесе 67-метровия „ Garcon “ и 55-метровия „ Halo “ в крайбрежния регион на Егейско море Göcek.

Мегаяхтите на някогашния притежател на Челси „ Еклипс ” и „ Соларис ” плуват в Егейско море от началото на глобите.

Общата цена на четирите яхти се прави оценка на към 1,2 милиарда $.

Подчертавайки интереса на чужденците към недвижимите парцели в Истанбул, Улви Йозджан, началник на Клуба на брокерите на недвижими парцели в Истанбул (İSTEB), сподели: „ Бизнесмени с изпълнителни бели якички идват в Истанбул, с цел да купуват жилища. Хората от Близкия изток идват най-много, с цел да получат поданство и паспорти, защото виждат Истанбул като врата към Европа, до момента в който техните желания са регионите Есенюрт, Бейликдюзю, Халкалъ и Авджълар от европейската страна. “

Руснаци и иранци също живеят на улица Bağdat в квартал Kadıköy, добави Özcan.

Той е притежател на частна капиталова компания Millhouse LLC.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР