Руският изтребител Су-30 не допусна нарушаването на държавната граница на

...
Руският изтребител Су-30 не допусна нарушаването на държавната граница на
Коментари Харесай

Су-30 попречи на британски изтребители да нарушат руските граници над Черно море

Руският изтребител Су-30 не позволи нарушаването на държавната граница на Руската федерация от аероплан за радиоелектронна битка RC-135 и два многоцелеви изтребителя Typhoon на Военновъздушни сили на Англия в небето над Черно море. Това оповестиха от съветското министерство на защитата, съобщи ТАСС.

„ На 6 март съветските средства за надзор на въздушното пространство над Черно море засякоха три въздушни цели, приближаващи се до държавната граница на Руската федерация. За недопускане на нарушение на държавната граница на Руската федерация е вдигнат във въздуха изтребител Су-30 от дежурните сили на Противовъздушна отбрана. Екипажът на съветския изтребител разпознава въздушните цели като аероплан за радиоелектронно разузнаване и радиоелектронна битка RC-135 и два многоцелеви изтребителя Typhoon от Кралските военновъздушни сили “, оповестиха от ведомството.

Руското министерство на защитата добави, че при приближаването на съветския изтребител английският боен аероплан е направил завой от държавната граница на Руската федерация и не е позволено нарушаване.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР