Руският издател и фоторепортер Евгени Фелдман написа ироничен пост под

...
Руският издател и фоторепортер Евгени Фелдман написа ироничен пост под
Коментари Харесай

Руски издател иронизира Захарова: Какъв срам, че Западът унищожи свободата на словото след Третата световна война, отприщена от нашата миролюбива страна

Руският издател и фоторепортер Евгени Фелдман написа подигравателен пост под следващия пост на Мария Захарова във Facebook, в който тя се оплаква от цензура от " Колективния Запад "  (б.ред. терминът е опорка на съветската агитация като сборен облик на всички страни с демократична демокрация) по отношение на " съветската позиция " за войната.

Той е написал поста си от Латвия, защото е напуснал Русия, където към този момент е спрян фейсбук и инстаграм.

" Това е необикновено. Все отново в Русия плурализмът на мненията и свободата на словото постоянно са били на напред във времето. Независимите медии процъфтяха, подкрепени с решения на самостоятелни съдилища. Ръководителите на органите на реда действаха транспарантно, общувайки с публицисти и даже им спомагаха в работата. Свободата на словото в обществените мрежи и интернет беше свещено поддържана от страната. И аз даже не приказвам за свободата на словото по площадите на обичаната ни страна. Какъв позор, че западът изменнически унищожи всичко това след третата световна война, отприщена от нашата миролюбива страна. ", написа Фелдман.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР