Руският град Белгород беше разтърсен от мощни експлозии. Местните власти

...
Руският град Белгород беше разтърсен от мощни експлозии. Местните власти
Коментари Харесай

Белгород в Русия беше разтърсен от мощни експлозии

Руският град Белгород беше разтресен от мощни детонации. Местните управляващи споделиха, че трима души са били убити и няколко ранени. Взривовете са изглеждали като артилерийски обстрел. Властите в Белгород обаче не оповестиха какво се е случило. Те споделиха, че повече от 50 парцела са понесли повреди, а няколко са изцяло разрушени.
Белгород е покрай границата с Украйна и това не е първият обстрел от началото на войната. Междувременно на артилерийски обстрел беше подложено летището в Мелитопол. Южният украински град беше окупиран от руснаците още при започване на войната. Граждани снимаха най-малко 30 мощни детонации и огромен пожар на летището.
На този декор Русия твърди, че управлява град Лисичанск. Руски бойци се снимаха по улиците. Украинското командване упорства, че още държат града, само че признават, че е допустимо цялостно оттегляне.
„ Още доста, доста би трябвало да бъде направено за нашата победа. Пътят, който следва, е тежък. Затова всички би трябвало да създадем, каквото е по силите ни окупаторът да не загуби единствено на бойното поле, само че също по този начин исторически и концептуално. За да разбере всеки в Русия, че Украйна не може да бъде пречупена, даже посредством жестокости и война”, съобщи президентът Володимир Зеленски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР