Руският диктатор Владимир Путин не даде никакви сигнали за мир

...
Руският диктатор Владимир Путин не даде никакви сигнали за мир
Коментари Харесай

Разкриха какъв е мирният план на Путин за Украйна

Руският деспот Владимир Путин не даде никакви сигнали за мир с Украйна, а в противен случай, опита се да ѝ наложи свои условия, които включват загуба на суверенитет и териториална целокупност.
Това съобщи в ефира на " Еспресо " съветският опозиционер и някогашен народен представител от Държавната дума Марк Фейгин. Според него по време на речта си на Г-20 Путин не е изпратил нито един сигнал за мир. Напротив, той сподели единствено нещо в жанр „ дано преговаряме при изискванията, които предлагаме “. Реално Путин не желае мир, а неутрална позиция на Украйна, която в неговите очи значи връщане към сферата на въздействие от руски времена и превръщане на тил на НАТО. Публицистът е уверен, че желанията на Путин не са се трансформирали - той също има вяра, че рано или късно ще успее да окупира цяла Украйна. " В речта си на Г-20, спомнете си, той сподели, че съжалява за нещастието на децата в Близкия изток, в линията Газа. Но той не съжалява за децата в Буча, Мариупол или друго място, да вземем за пример. И доста повече деца умряха там от ръцете му - не от някой различен, тъкмо от него ", сподели Фейгин.
" Путин желае понижаване на украинската войска, възбрана Украйна да се причисли към НАТО, да се откаже от тази вероятност вечно и по този начин нататък. И би трябвало да кажа, че в случай че преди този момент Западът интензивно отхвърляше това и интензивно действаше в посока Украйна въпреки всичко да бъде призната в НАТО, в този момент има известно съмнение ", уточни още съветският опозиционер.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР