Руският диктатор Владимир Путин може да ескалира войната срещу украинците,

...
Руският диктатор Владимир Путин може да ескалира войната срещу украинците,
Коментари Харесай

Киев предупреждава Запада кога Путин ще ескалира войната в Украйна

Руският деспот Владимир Путин може да ескалира войната против украинците, в случай че западните страни не са склонни да усилят поддръжката си за Киев.

Руският водач „ вижда слабостта на Запада “, през март той ще оцени обстановката и ще вземе съответното решение за борбата. Това сподели някогашният заместник-началник на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, генерал-лейтенант Игор Романенко пред Телеграф, съобщи организация УНИАН.

"...Ако няма наклонност за усилване на поддръжката за Украйна, Кремъл ще ескалира (войната), в това число и посредством спомагателна готовност. Ще комплектуват колкото си желаят спомагателни бригади. Има задоволително хора, в това число мигранти “, сподели военният специалист.

Според офицера съветската войска е „ хидра “ с възходящи глави: щом украинските бойци победят някое поделение на нашествениците, „ незабавно се появява друго “.

" Русия има строго централизирано ръководство, за разлика от нашите демократични подходи. И те могат да затегнат винтовете в името на нова готовност под всевъзможен претекст във всеки миг ", добави Романенко.

През месец март тази година в Русия ще се проведат „ избори “ за президент, на които Путин ще получи нов мандат. Украйна приканва своите съдружници да продължат военната си поддръжка, тъй като в противоположен случай идната цел на съветския президент може да е страна от НАТО.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР