Руският диктатор Владимир Путин може да бъде отстранен от тези,

...
Руският диктатор Владимир Путин може да бъде отстранен от тези,
Коментари Харесай

Бивш генерал от разузнаването описа реалния сценарий за отстраняването на Путин

Руският деспот Владимир Путин може да бъде отхвърлен от тези, които са недоволни от това, че властта в Кремъл стартира пълномащабна война в Украйна. Недоволните от властта интензивно ще работят срещу путиниския режим, когато той очевидно бъде отслабен, съобщи някогашният ръководител на Службата за външно разузнаване на Украйна военачалник Николай Маломуж. 
 
" Преди нападението и дори след нето съществуваха доста съперници на подобен сюжет (в Русия, бел. ред.)...даже измежду представителите на генералитета, военните, представителите на ФСБ, на разузнаването си говорехе следното: " какво направи този ненормалник? Имаха поради Путин...те схванаха какво е почнал Путин-всички тези нападателни дейности, началото на войната, това, преди всичко, е парадокс, а въпреки това - това, несъмнено, е систематична загуби поради жертвите, заради големите проблеми (които ще връхлетят страната, бел. ред.) ", съобщи специалистът, представен от УНИАН. 
 

 
Ген. Маломуж акцентира, че броя на хората, които поддържат концепцията за осъждането на режима пораства във всички сфери. "...в разузнаването, тъй като там е събран повече или по-малко някакъв интелектуален капацитет, на Русия, те са степени над ФСБ, въпреки че ФСБ-ешниците също схващат, схващат и доста военни, сблъскали се с действителностите на бойното поле... ", съобщи Маломуж. 
 
Бившият военачалник от разузнаването добави, че " това е капацитет, който ще работи против режима на Путин при положение на неговото очевидно намаляване ". 
 
" И аз ще кажа по кое време ще настъпи този миг. Когато стартират стратегическите настъпателни интервенции (на ВСУ, бел. ред) на изток и юг. Тогава ще се появи това всеобщо придвижване на всички, които изпитват някакви подозрения, на опозицията, сред тях ще с еслучат диалози по отношение на по-нататъшната им орис, орис, обвързвана с отстраняването на Путин ", акцентира той. 
 
Конкретното премахване на съветския военнопрестъпник № 1 ген. Маломуж разказа, че може да стане " юридически, физически, поради здравословното му положение - това са разнообразни схеми, по които те ще се опитат да получат индулгенция за себе си, заявявайки, че " ето, ние отстранихме Путин, който се готвеше да употребява нуклеарно оръжие. Ето, ние го остранихме..., а в този момент крепим стабилността на Русия, с цел да не се случи неконтролируема обстановка, заради което сме подготвени на договаряния ". Такъв сюжет е изцяло действителен ", разяснява ген. Маломуж. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР