Руският автомобилен гигант LADA обяви, че в производствения комплекс на марката

...
Руският автомобилен гигант LADA обяви, че в
производствения комплекс на марката
Коментари Харесай

LADA стартира производството на обновената Granta

Руският авто колос LADA разгласи, че в производствения комплекс на марката в Толиати е почнало производството на новата версия на хитовия за марката модел Granta. Автомобилът, основните промени при който са свързани с промените в дизайна на предната му част и който е едно от най-продаваните пазарни предложения на компанията в Русия, ще се сглобява в четири съществени версии в зависимост от купето- седан, хечбек, лифтбек и комби.

Обновената Lada Granta, която ще отбележи световната си премиера в края на този месец по време на международното изложение в Москва, е втори по значимост модел на марката в Русия. Само през юли в страната са били осъществени 7599 негови представителя, а резултатът за първите седем месеца на годината е на равнище от 53 271 единици, което е с над 3000 повече в сравнение със същия интервал на 2017 година.

Най-продаваната кола на LADA в е Vesta. През юли реализираните й представители бяха 8991 единици, а тези от началото на годината са 58 626 единиц (+17 540 единици).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР