Руският автомобил Volga (Волга), известен по съветско време като автомобилът

...
Руският автомобил Volga (Волга), известен по съветско време като автомобилът
Коментари Харесай

Започва производството на възродения от съветско време автомобил Волга, каква е цената

Руският автомобил Volga ( " Волга " ), прочут по руско време като " автомобилът на властта " - защото е бил първокласна за времето си марка - показа през вчерашния ден " възродена " и актуализирана гама от модели на автомобилно ревю.

Стартирането на серийното произвеждане ще бъде проведено от компанията " Производство на леки коли " в цех в Нижни Новгород. Началото на серийното производството е планувано за тази година, евентуално от есента. Обемът на вложенията в плана се прави оценка на повече от 60 милиарда рубли (около 750 млн. долара).

Още предишното лято Денис Мантуров, в този момент първи вицепремиер на Русия, анонсира възраждането на марката " Волга ", като означи тогава, че производството на тези коли ще става в Нижни Новгород с поддръжката на софтуерен сътрудник.
 Колко биха похарчили руснаците за покупка на нов и на
Колко биха похарчили руснаците за покупка на нов и на " втора употреба " автомобил

Повечето от интервюираните считат да закупят използвана кола, коя е желаната марка

Очаква се цената на новите коли Volga да бъде: за седана C40 към 2,5 млн. рубли, за кросоувъра K30 - 2,5-3 млн. рубли (около 33 хиляди долара) и за кросоувъра K40 - 3-3,5 млн. рубли (около 39 хиляди долара), показа в този момент пред РИА Новости автомобилният специалист Максим Кадаков.

Също по този начин, съгласно Кадаков, с новата Volga производителите залагат не толкоз на покупки от държавните институции - въпреки че това евентуално се подразбира - а на дейни покупки от частни лица и компании.

Експертът отбелязва още, че външно седанът Volga C40 наподобява на китайския Changan Raeton Plus, кросоувърът K30 - на Oshan X5 Plus, а кросоувърът K40 - на Changan UNI-Z.
 Ръст на продажбите на (супер) първокласни коли в Русия, каква е цената на най-скъпия
Ръст на продажбите на (супер) първокласни коли в Русия, каква е цената на най-скъпия

Колко са тези коли в страната и в кои градове са най-много
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР