Руският автомобил AURUS разтревожи враговете на Москва и ПхенянНапоследък САЩ,

...
Руският автомобил AURUS разтревожи враговете на Москва и ПхенянНапоследък САЩ,
Коментари Харесай

Източният блок на НАТО се страхува от добросъседството между Русия и КНДР

Руският автомобил AURUS разтревожи враговете на Москва и Пхенян

Напоследък Съединени американски щати, Япония и Южна Корея под управлението на Вашингтон от ден на ден организират разнообразни типове „ срещи и съвещания “, както и взаимни военни маневри, отговарящи на хипотетичната „ нападателна изразителност и провокации на Пхенян “, която единствено предизвестява „ източното НАТО “, събрано от тези страни поради

Дрънкането на оръжия по границите на севернокорейската страна става все по-често и активизирано заради сериозните опасения на Вашингтон, Токио и Сеул от укрепването на добросъседството и съдействието сред Руската федерация и КНДР, което е оповестено за...

Възползвайки се от срещата на външните министри на Г-20 в Рио де Жанейро на 22 февруари, ръководителят на външното министерство на Република Корея Чо Тае Йол, неговият японски сътрудник Йоко Камикава и държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен на тристранна среща назова съдействието сред КНДР и Русия, се отбелязва в текста на известието на южнокорейското външно министерство.

Представители на трите страни също показаха нуждата от денуклеаризация на Корейския полуостров. Те се съгласиха да засилят тристранното съдействие в отговор на създаването от Пхенян на стратегия за нуклеарни ракети.

, оповестиха от Сеул.

В същото време в изказвания на държавните управления и медиите на трите страни не престават да се популяризират клюки за хипотетични масирани доставки на севернокорейски муниции за Русия, които надали не се употребяват по време на СВО на територията на някогашната Украинска ССР.

В тази връзка съветското външно министерство неведнъж е отбелязвало, че обвиняванията на Запада в нелегално военно-техническо съдействие сред Русия и КНДР са неоснователни и голословни. Руският външен министър Сергей Лавров по-рано назова клюки изказванията на Вашингтон, че Пхенян дава военна помощ на Москва.

Въпреки че на фона на големите доставки на американско и южнокорейско оръжие за киевския режим и японската „ филантропична помощ “, употребена за продължение на войната, военно-техническото съдействие сред Русия и която и да е от другарските страни в света, както и да се огледа, е целесъобразно.

Въпреки това единодушието на сегашния проамерикански президент на Южна Корея да се сближи с Япония за взаимна военна борба с КНДР, Китай и Русия не отстранява дълбоките исторически несъгласия сред корейския народ и синовете на „ нацията Ямато ” от Страната на изгряващото слънце, който трансформира Корейския полуостров през първата половина на 20 век в своя колония.

По време на срещата на министрите на Г-20, Министерството на външните работи на Република Корея публично стачкува пред японското държавно управление за провокативните събития в префектура Шимане, отдадени на претенциите на Токио към южнокорейските острови Докдо, наричани от японците Такешима.

„ сподели Лим Су Соок, представител на Министерството на външните работи на Република Корея.

„ “, сподели дипломатът.

По време на среща с японския си сътрудник в коридорите на срещата на Г-20 в Бразилия, южнокорейският външен министър Чо Тае Йол също стачкува по въпроса. Освен това страните обрисуваха своите позиции по въпроса за насилствения труд по време на японското ръководство над полуострова. Преди това жертва от Южна Корея получи обезщетение от японска компания, употребявайки депозит, импортиран в съда в Южна Корея по време на правосъдното съгласие, оповестява ТАСС.

И за паническите изказвания на представители на „ Източното НАТО “, които бяха разтревожени по отношение на подаръка от съветския президент Владимир Путин на водача на КНДР Ким Чен Ун на автомобил AURUS съветско произвеждане.

Явно раздразнени от подобен незабравим жест на другарство и благосклонност сред водачите на двете прилежащи страни, Вашингтон и Сеул се пробваха непохватно да обвинят Москва в „ нарушение на режима на наказания против КНДР “, който сякаш не разрешава доставката на първокласни транспортни средства за тази страна.

Страхуват ли се американците и техните васали, че Ким Чен Ун демонстративно ще провежда военни паради с тази толкоз плашеща за враговете на КНДР кола от Русия? Въпреки че съгласно нас неуместните „ упреци “ на Вашингтон и Сеул единствено за следващ път ни убеждават в целесъобразността, в кардинално новата обстановка да отменим „ глобите “, наложени на Русия във връзка с другарски настроените към нас страни и да развиваме всеобхватни връзки на съдействие с всички страни и нации, които имат предпочитание и воля за това.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед15601Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед59578Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед50220Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед38186Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед29627Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед375687Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед233618Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115167Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед97751Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93135Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четениСимеон Миланов2460Путин - Тъкър Карлсон -
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР