Руският астролог Тамара Глоба в своите прогнози за юли е

...
Руският астролог Тамара Глоба в своите прогнози за юли е
Коментари Харесай

Астролог посочи три зодии, на които съдбата ще поднесе подаръци през юли

Руският астролог Тамара Глоба в своите прогнози за юли е на мнение, че за представителите на целия зодиакален кръг е по-добре да се придържат към златната среда във всичко.

Върхът на лятото няма да бъде елементарен, тъй че единствено вниманието и рационалният метод ще оказват помощ да се избегнат неточности и неприятности.

Но даже и в такава обстановка три знака ще могат да привлекат шанс. Съдбата ще ги означи с „ дарове “ под формата на триумф в кариерата, персонален напредък и просто положително въодушевление. Тези късметлии ще бъдат Близнаци, Рак и Дева.

Близнаци

През юли представителите на знака ги чака интервал на креативно развиване и израстване, което ще докара до триумф в кариерата. Колеги и началници ще оценят многообещаващите хрумвания и нововъведенията на Близнаците. Глоба има вяра, че знакът е в положение да откри способи за решение на проблеми с минимални разноски за пари и други запаси, тъй че на Близнаци да се обезпечи позитивно отношение и ред във финансите.

Актуализация чака персоналния живот на знака. Под нежното слънце Близнаците ще желаят романтика и, както предвижда астрологът, сътрудниците им няма да ви разочароват в това отношение. Някои от Близнаците може да се почувстват изтощени и звездите ще им дадат опция да си поемат въздух. В същото време даже самотните Близнаци през юли няма да се тревожат за статуса си, чувствайки, че по този начин или другояче са добре.

Рак

Спокойният домакински човек през юли ще стартира да прави проекти, които ще се осъществен, с помощта на дисциплината и трудолюбието, присъщи на знака. Слънцето ще зарадва Раците и в този момент те ще имат задоволително време да се заемат с подобряването на селска къща и в това време да се провиснал измежду природата.

За тези Раци, които желаят и са подготвени да стартират нов живот, астрологът поучава да работят върху външния си тип. Време е да трансформират имиджа си, от облекла до прически, с цел да станат по-уверени в себе си. През втората половина на юли представителите на знака ще желаят да създадат нещо със личните си ръце и, съгласно Глоба, ще съумеят. 

Дева

Девата през юли ще се промени пред очите ни. Традиционалисти по природа, те ненадейно ще се впуснат в опити, чийто излаз ще бъде сполучлив. Партньорите ще се радват какъв брой сила и възторг ще се появят в техните близки. Самотните Деви могат да намерят персонално благополучие, само че щастливата Дева с сътрудник е отличен служащ, тъй че благополучието ще пристигна в професионалния живот.

В кариерата през юли Девите ще изпитат напредък. Тези от тях, които работят за управляващите, ще получат нови задания, а самонаетите ще излязат с нов перспективен план.

Като цяло представителите на знака ще дойдат въоръжени с положително въодушевление и пари за почивката, която Девите чака през август.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР