Руският астролог Тамара Глоба смята, че август, като цяло положителен

...
Руският астролог Тамара Глоба смята, че август, като цяло положителен
Коментари Харесай

Астролог предупреди три зодии за внезапни промени от 1 август

Руският астролог Тамара Глоба счита, че август, като цяло позитивен за всички знаци на Зодиака, може да сътвори компликации за някои от тях, в случай че не обмислят добре дейностите си и не вземат решения преждевременно.

И по този начин, за Скорпионите, Близнаците и Везните началото на месеца може да бъде извънредно мъчно, в случай че се объркат в знаците, които ориста им изпраща.

Възможни са нови огромни кавги с родственици и другари, следствията от които може да се отразят освен на персоналния живот. Струва си да сдържате страстите, поучава Глоба.

Близнаци

Още в първите дни на месеца цялото внимание на Близнаците ще бъде ориентирано към професионалната сфера. Знакът би трябвало да се концентрира върху работни проблеми, с цел да се предотврати нещастна неточност. Струва си да помолите сътрудници за помощ, само че това би трябвало да стане тактично - интервалът е избран за кавги, показва Тамара Глоба.

Ако Близнаците одобряват съвета и овладеят страстите си, ще стартира нов стадий в кариерата им. Може би Близнаците ще би трябвало да научат нещо ново или да предизвикват покупко-продажби, в които не са взели участие преди. Струва си да се " направи равносметка " на изоставеното по-рано.

Да завършите научна работа, книга, да извършите дълго отлагано пътешестване, да завършите ремонт. Съветът на Глоба: на 7, 8 и 9 август внимавайте на пътя, рискът от акцидент е огромен.

Везни

Въздушният знак също ще се потопи в професионалната сфера и може да направи нова стъпка в кариерата, в случай че внимава с финансите си. По-добре е да работите в екип, а не сами, поучава астрологът. Може би в името на работата ще би трябвало да отидете до далечни обитаеми места, само че пътуването ще бъде сполучливо.

В персоналния живот старите любовници могат ненадейно да се върнат във Везни, ще се появят нови занимания, тъй че знакът ще би трябвало да избира от няколко колегата.

Необходимо е да се обърне внимание на здравето, укрепвайки го с дейни действия навън. В сложен интервал на 7, 8 и 9 август е належащо да ревизирате предложенията, идващи от сътрудници и другари за улов.

Скорпион

Началото на август за Скорпионите ще бъде сложен интервал. Знакът, който загуби доста сила през юли, няма да може да се възвърне незабавно, заради което са вероятни нови спорове както с сътрудници, по този начин и с близки. За да се спасите от бъдещи проблеми, Глоба поучава да „ прехапете езика си “ и да намалите язвителността си, присъща на знака.

За да разрешите компликациите, по-добре е да действате по ексцентричен метод, като деликатно анализирате всички опасности.

Някои Скорпиони могат да бъдат извикани на друго място на работа, обещавайки положителни пари, само че даже и тук е належащо да се оцени обстановката без страсти. Ако офертата се окаже надеждна, би трябвало да се одобри, поучава Глоба.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР