Руският артист е враг номер едно на кремълската селищна система.

...
Руският артист е враг номер едно на кремълската селищна система.
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Руският артист е враг номер едно на кремълската селищна система!

Руският актьор е зложелател номер едно на кремълската селищна система . Това написа в собствен коментар в обществената мрежа Фейсбук депутатът Ивайло Мирчев . Публикуваме неговия разбор без редакторска интервенция:

„ Руският актьор – зложелател номер едно на кремълската селищна система! Бой, пердах, пердах по артистите в чужбина, осмелили да се заявят против съветското навлизане в Украйна. От съветското външно министерство наподобява са почнали да преследват личните си съветски звезди в чужбина, в случай че те заговорят против войната.

Помните ли по какъв начин преди време мъжа на Алла Пугачова го оповестиха за задграничен сътрудник и тя сподели да пишат и нея в листата, като са почнали? Е, описи очевидно има, тъй като от новините за арестуваната съветска група в Тайланд се вижда, че тази активност продължава с цялостна мощ.

Представям си по какъв начин дипломатите им звънят, притискат със закани и хоп – анулирано присъединяване, анулирана виза за някъде, опит за депортация от непознатата страна у дома.

Само дето за известните хора с гръбнак съветското “вкъщи ” към този момент не е безвредно. Майка Русия се оказа в действителност мащеха за своите.

Явно не се е намерил никой да изясни на съветското външно, че с тая акция не просто ще им лъснат тоталитарните… практики, ами ще създадат чудесна интернационална реклама на въпросните актьори. Параноята не прощава… “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР