Руския национален отбор по футбол ще се събере на лагер

...
Руския национален отбор по футбол ще се събере на лагер
Коментари Харесай

Руския национален отбор се събира на лагер, но не е ясно с кой ще играе

Руския народен тим по футбол ще се събере на лагер общ брой от 21 до 27 март, а през днешния ден новият селекционер на Сборная Валери Карпин разгласи състава на тима, в който влизат общо 27 играчи.

Националният тим беше изхвърлен от интернационалния футбол и всички шампионати проведени от ФИФА и УЕФА. Тимът загуби служебно полуфиналния бараж против Полша за класиране на Световното в Катар, който трябваше да се играе идната седмица.

Все още не е ясно и с кой тим Русия ще играе контрола, тъй като огромна част от отборите към този момент оповестиха, че не желаят да играят контроли с Русия.

В състава на Карпин попаднаха единствено играчи, които играят в съветски клубове.

Най-вероятно на 26 март ще бъде проведена контрола, в която съветския народен тим да играе против младежкия отбор до 21 години.

Русия въпреки всичко се надява и на последната си останала опция да играе баража с Полша. Това е Спортният трибунал в Лозана. Русия има импортирана тъжба за отстраняването на съветските тимове от интернационалните мачове и се чака отговора на КАС. Ако въпреки всичко КАС допусне Русия до баража той ще бъде отсрочен за юни.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР