Руските войски водят война с 3,6 милиона войници на НАТО,

...
Руските войски водят война с 3,6 милиона войници на НАТО,
Коментари Харесай

Медведев: Русия воюва с 800 млн. население на НАТО, което осигурява на Киев оръжие и пари

Руските войски водят война с 3,6 милиона бойци на НАТО, които към този момент не крият, че вземат участие в спора, и с население от 800 милиона души от западните страни, което доставя с военно съоръжение, оръжия и пари Украйна. Това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в изявление за съветски медии, което той разгласява в Telegram.

 

Да се приказва, че американската войска е първа, а съветската - втора, е неточно, счита Медведев. Ако стартира директна война сред двете страни и почнат да падат ракети над териториите им, колкото и от тях да бъдат свалени, някаква част неизбежно ще нанесе обезпечено проваляне, следствията от което ще бъдат чудовищни.

 

" И ще е невероятно да се каже коя войска е първа и коя втора ", утешава се той.

 

Русия би трябвало да реализира всичките си цели и да отбрани територията си от набези, сподели той като уточни, че за това е нужно да се сътвори санитарна зона от 70-100 км, в която да не може да се ползват оръжия със междинен и отдалечен обсег против Русия. А в случай че това не се получи, тогава би трябвало да се " отиде до дъно ", сподели той и добави, че всевъзможни ограничения оттук насетне ще са вероятни - " не трябва да се изключва нищо ".

 

" Ако би трябвало да се стигне до Киев, значи ще се стигне до Киев, в случай че би трябвало до Лвов - значи до Лвов. Трябва да се изтреби тази болест ", заключи Медведев.

 

Единствено той пропусна да изясни за какво напролет на 2022 година, когато съветските сили се бяха запътили против Киев в голяма колона, простряла се на десетки километри, не съумяха да завладяват града - някакъв проблем ще да имаха? 

Източник: Actualno
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР