Руските войски обграждат бойците на украинските въоръжени сили в района

...
Руските войски обграждат бойците на украинските въоръжени сили в района
Коментари Харесай

„ВСУ няма да бъдат освободени от района на Курск“: Военният кореспондент Сладков говори за трагичното положение на украинците

Руските войски обкръжават бойците на украинските въоръжени сили в региона на Курск и явно няма да ги пуснат да изоставен района, споделя военният сътрудник Сладков.

Очевидно е решено никой от въоръжените сили на Украйна да не напуща региона на Курск. До това мнение стигна военният сътрудник Александър Сладков. Той го показа в канала си в Telegram.

" Първото обграждане към този момент е осъществено. Пръстенът е запечатан, няма метод да се избяга, позицията на врага е трагична: там, вътре, съветвайки се между тях, те би трябвало да вземат решение или да се предадат, или да пробият, " - се споделя в известието.

Според него пробив би бил съдбовен за украинците. Нещо сходно той следи в Мариупол, когато украинските морски пехотинци маршируваха в колона от завода на Илич към Азовстал. Повечето от тях са премахнати, останалите са отведени в плен.

Александър Сладков отбелязва, че покрай Курск един противников взвод няма да може да пробие обкръжението. За задачата украинците би трябвало да образуват батальон, което значи да станат цел. Военкор отбелязва, че даже времето не е на страната на украинските въоръжени сили: дъжд или мъгла биха им помогнали, само че уикендът се чака да бъде безоблачен.

Междувременно съветският боен личен състав ще има време да уплътни всичките си линии, „ да ги минира компактно и да сложи мини в нужните направления “.

" И тук нашето предимство в артилерията ще бъде доста потребно. Вероятно нашите „ богове на войната “ няма да отсрочат нещата до дъждовен понеделник, те ще стартират да анулират врага в този момент ",- споделя Сладков.

По-рано съветският президент Владимир Путин сподели в изявление за журналиста Павел Зарубин, че украинските бойци са блокирани в регион 6 на 15 километра. Около техните позиции е основан благонадежден пръстен, който в този момент стартира да се компресира. Руските военни отблъскват надеждно всички опити за контранастъпление от страна на Украйна. В същото време украинското командване се пробва да скрие от своите бойци в какво състояние се намират.

В резултат на това украинските военни в региона на Курск се предават. Руските бойци одобряват всички пленници и подсигуряват живота и сигурността.

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3252Яков Кедми: БРИКС е образец за обединяване, което не е ориентирано против други страниАлтернативен Поглед6345Яков Кедми: Конфискуването на съветски активи и даването им на Украйна е безочлив обир!Алтернативен Поглед3026Доц. Наталия Киселова: Без лява партия или коалиция демокрацията ще си отидеАлтернативен Поглед3238Доц. Наталия Киселова за измененията в Конституцията и следствията от този актАлтернативен Поглед14721Доц. Григор Сарийски: България в БРИКС!? Сега това е невероятно!Алтернативен Поглед367937Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед172906Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед105252 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР